Migránskrízis Balassagyarmaton

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője tartott sajtótájékoztatót pénteken Balassagyarmaton, melyben elmondta, komoly problémát jelent a dél-észak irányú embercsempész útvonal a városban.

Dócs azt is hozzátette, egyre több az utcán csoportokban vándorló migráns, melyek között nőket, vagy gyermekeket a legritkább esetben lehet csak látni.

Hozzátette azt is, hogy míg a baloldal álproblémának tartja, a Fidesz pedig megoldottnak tekinti a határvédelmet. Ezzel szemben a tapasztalatok azt mutatják, hogy a déli határon nem lehet megállítani a migránsokat. Ennek oka pedig nem más, mint az, hogy egyszerűen nincsen elrettentő erejű eszköz a határvadászok kezében.

Ennek eredményét pedig most a Balassagyarmatiak érzik leginkább, hiszen az itt kirakott migránsok nagy csoportokban próbálnak haladni a szlovák határ felé. A napokban egy embercsempész például közúti balesetet okozott.

Dócs azt is hozzátette, egyre gyakrabban fordul elő, hogy automata fegyverek ropognak a déli határszakasznál. Ez pedig már közvetlen – élet – veszélyt jelent a magyar határt védő határvadászokra.

A végén pedig hozzáteszi, ha máshogy nem lehet megállítani a magyar határt sokszor erőszakosan átlépő migránshordákat, akkor ki kell adni a tűzparancsot.

Ha tetszett a cikk, olvasson tovább, és kövessen minket Facebookon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Helyi Közéleti Nógrád

Salgótarjánban annyira nem is Fideszellenes a Nép Pártján

Salgótarjánban a Nép Pártján annyira nem is Fideszellenes, különös tekintettel arra, hogy a jelenlegi polgármesterjelöltjük, Rákos Tamás 2019-ben még a Fidesznek kampányolt. Mondják, hogy fejétől bűzlik a hal. Hiába, hogy Jakab Péter a Parlamentben visszataszító kocsmastílusban, habzó szájjal szidja a kormányt, a háttérben már közel sem ilyen visszautasító. A hitelesség példaképét nagy szeretettel játszó Jakab […]

Továbbiak
Belföld Közéleti

Első ellenzéki pártként adta le ajánlásait a Mi Hazánk

„Első ellenzéki pártként adta le az európai parlamenti választásokhoz szükséges ajánlásokat a Mi Hazánk, ezzel is megmutatva, milyen erő van ebben a közösségben.” – írja a mihazank.hu Hozzátették: „A Fidesz után a legtöbb jelöltet a Mi Hazánk állítja az önkormányzati választáson is, így harcolunk tovább céljainkért!” Székesi Marcell View all posts

Továbbiak
Belföld Közéleti Nógrád

Lakossági fórumot tartott Dócs Dávid és Binder Csaba

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője látogatta meg Binder Csabát, a párt XII. kerületi polgármesterjelöltjét a Széll Kálmán téren pénteken. A fórumon rengeteg emberrel tudott beszélgetni a képviselő úr, számtalan érdeklődő kérdés érkezett hozzá a Mi Hazánk központi politikájáról, akár az európai parlamenti, akár az önkormányzati választásokról. A fórum többek között azért is […]

Továbbiak