Migránskrízis Balassagyarmaton

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője tartott sajtótájékoztatót pénteken Balassagyarmaton, melyben elmondta, komoly problémát jelent a dél-észak irányú embercsempész útvonal a városban.

Dócs azt is hozzátette, egyre több az utcán csoportokban vándorló migráns, melyek között nőket, vagy gyermekeket a legritkább esetben lehet csak látni.

Hozzátette azt is, hogy míg a baloldal álproblémának tartja, a Fidesz pedig megoldottnak tekinti a határvédelmet. Ezzel szemben a tapasztalatok azt mutatják, hogy a déli határon nem lehet megállítani a migránsokat. Ennek oka pedig nem más, mint az, hogy egyszerűen nincsen elrettentő erejű eszköz a határvadászok kezében.

Ennek eredményét pedig most a Balassagyarmatiak érzik leginkább, hiszen az itt kirakott migránsok nagy csoportokban próbálnak haladni a szlovák határ felé. A napokban egy embercsempész például közúti balesetet okozott.

Dócs azt is hozzátette, egyre gyakrabban fordul elő, hogy automata fegyverek ropognak a déli határszakasznál. Ez pedig már közvetlen – élet – veszélyt jelent a magyar határt védő határvadászokra.

A végén pedig hozzáteszi, ha máshogy nem lehet megállítani a magyar határt sokszor erőszakosan átlépő migránshordákat, akkor ki kell adni a tűzparancsot.

Ha tetszett a cikk, olvasson tovább, és kövessen minket Facebookon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak