Binder Csaba: A Mi Hazánk Ifjai 2023-ban élre tört a fiatalok körében!

Hogyan értékeled a Mi Hazánk Ifjai 2023-as évét?

Évről-évre egyre nagyobb sikereket érünk el a Mi Hazánk Ifjaival. 2023-ban egy olyan fejlődés útjára léptünk, amiről néhány éve álmodni sem mertem. Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy a kemény munka meghozta az eredményét, és ma már az ország minden pontjáról lépnek be hozzánk fiatalok. Heti szinten többen jelentkeznek az ifjúsági szervezetünkbe. Elértük, hogy a fiatalok körében a legnépszerűbb politikai ifjúsági szervezetté váltunk és a diplomások is a mi szavazóink között vannak a legnagyobb arányban. Remélem, 2024-ben is sikerül tartanunk ezt az irányt.

Mik voltak 2023-ban a legfontosabb akcióitok?

Már márciusban elindítottunk egy országos kampányt, melynek keretében standolással gyűjtöttük a fiatalok kérdéseit, melynek eredményeként később Dócs Dávid országgyűlési képviselőnk bejuttatta a fiatalok hangját a Parlamentbe. Ezt a kampányt a nyár elejéig csináltuk szerte az országban. Nagyon büszke vagyok a tagokra, amiért végig fegyelmezett és szorgalmas munkával álltak hozzá a feladathoz. De ez egyre megszokottabb jelenség a szervezetünkben.

YouTube (Mi Hazánk Ifjai): A Mi Hazánk beviszi a fiatalok hangját a Parlamentbe!

YouTube (Mi Hazánk Ifjai): Fiatalok hangja a Parlamentben! – Hogyan tervezzünk biztos jövőt itthon?

Március volt az a hónap is, amikor hivatalosan is anyapártunk, a Mi Hazánk Mozgalom lett a legnépszerűbb párt a fiatalok körében. Ez hatalmas felelősségre int minket a mai napig, hiszen a jövő nemzedéke elsődlegesen bennünk lát alternatívát a mostani rendszerrel szemben.

YouTube (Mi Hazánk Ifjai): A fiatalok körében már a legnépszerűbb párt!

Áprilisban a Belügyminisztérium felháborító törvénytervezete, a státusztörvény ellen emeltük fel a szavunkat, melynek keretében megfigyelnék és röghöz kötnék a pedagógusokat a béremelés ígérete helyett.

YouTube (Mi Hazánk Ifjai): Megoldások helyett mellébeszél a kormány a tanárhiánnyal kapcsolatban!

YouTube (Mi Hazánk Mozgalom): Megbecsülést a tanároknak!

YouTube (Mi Hazánk Mozgalom): Tanárhiány miatt veszélyben az érettségi!

Bár még 2022. végén történt, de külön kiemelném ehhez a témához Pércsi Viktória alelnökünk kiváló beszédét is:

YouTube (Mi Hazánk Mozgalom): Hagyják abba a tanárok és a diákok kihasználását!

Pércsi Viktória alelnökünk később egy sajtótájékoztató keretében emelte fel a szavát a diákpénztárcával megfizethetetlen jogosítványokkal kapcsolatban.

YouTube (Mi Hazánk Ifjai): Ingyenes jogosítványt a 20 év alattiaknak!

Később Hollandia legnagyobb ifjúsági szervezetével, a JFVD-vel vettük fel hivatalosan is a kapcsolatot, akikkel azonos értékrendünk miatt közösen szeretnénk együtt harcolni Európáért a jövőben. Májusban fogadtuk is őket a Parlamentben. Egyre több barátunk lett Európa szerte, akikkel a tagságunk is megismerkedhetett. Júniusban ismét ellátogatott hozzájuk a delegációnk Hollandiába. A kongresszusukon is erősödött ez a barátság.

Május 25-én megjelent a Mi Hazánk Ifjai podcast műsora, a FiaTalk első adása, amely egyértelmű mérföldkő volt az Ifjak életében, elvégre többezer nézőhöz sikerült eljuttatnunk a szervezetünk gondolatait. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk az első adásról, később többek között a pártelnökség részéről is, amit a YouTube-csatornánk mellett Spotify-on is el lehet érni. Szeretnénk minél több arcot megmutatni az Ifjak tagságából is. Ezt az innovációt is egyedüli ifjúsági szervezetként csináljuk jelenleg hazánkban.

YouTube (Mi Hazánk Ifjai): FiaTalk #1 | Státusztörvény, Kordonbontás, Repoharak |

Májusban az ország legnagyobb majálisát rendezte meg 2023-ban is a Mi Hazánk Mozgalom, amelyen ifjúsági szervezetünk is szép számmal részt vett, működtetve egész nap a sátrunkat és programjainkat az érdeklődőknek.

Később sajtótájékoztatót tartottam a repoharakkal kapcsolatos lehúzásokról, röviden arról, hogy mivel készpénzre alig lehet bárhol visszaváltani azokat, így a kívánt környezetvédelmi szempont kiesik, marad egy kormányközeli cég jó üzletének ez a rendszer.

YouTube (Mi Hazánk Ifjai): Felszámolnánk a környezetvédelem álcája mögött működő nyerészkedést a szórakoztatóiparban!

A sajtótájékoztató után pár nappal a Budapesti Kereskedelmi- és Iparkamara bejelentette, hogy ajánlást küldenek a repoharakat használó vállalkozásoknak azzal kapcsolatban, hogy mindenhol lehessen készpénzre visszaváltani a repoharakat. Ez a siker a miénk, de amíg nincs törvénybe foglalva, addig nem állunk meg! Később júniusban felkeresett a Kamara kommunikációs igazgatója, hogy szeretne velünk tárgyalni a javaslatunkról. Ez is hatalmas eredmény, hiszen a Cup Revolution nevű céggel nekik kell megállapodást elérniük. Akkor megfogadtam, hogy ki fogom harcolni, hogy a meccseken és a koncerteken ne húzzák le a fiatalokat 500 forinttal minden alkalommal, hanem vissza tudják váltani a poharakat készpénzre minden esetben.

YouTube (Mi Hazánk Ifjai): Betelt a (re)pohár!

Később sajótájékoztatót tartottam Nyugat-Európa első kínai tulajdonú főiskolája előtt, amely szégyenszemre Budapesten van. A Mi Hazánk Ifjai szerint a magyar felsőoktatást kellene továbbfejleszteni és nem idegen kézre adni a gazdaságunk mellett az oktatásunkat is!

YouTube (Mi Hazánk Ifjai): Nem volt elég a magyar termőföld, már az iskoláink is kínai kézbe kerülnek!

Szeptemberben lengyel szövetségeseink nyári táborában járt a Mi Hazánk Ifjai delegációja. Hónapról-hónapra egyre erősebb ez a szövetség, megszámlálhatatlan baráti viszony köti már össze, a közös értékrendről nem is beszélve.

FaceBook (Mi Hazánk Ifjai): Lengyel szövetségeseink nyári táborában járt a Mi Hazánk Ifjai delegációja

Később egy országos akciót jelentettem be egy tanévkezdő sajtótájékoztató keretében, amelyben a magyar fiatalok hátrányos megkülönböztetése ellen szólaltunk fel országszerte.

Orosz Patrik alelnökünk sajtótájékoztatót tartott, melyben kiemelte, hogy a külföldi diákok támogatása helyett a kormány foglalkozzon végre a magyar fiatalokkal! A megszólalás bekerült az M1 TV esti híradójába is.

Később „I. Európa Jövője Konferencia” névvel tartottunk nemzetközi ifjúsági konferenciát 7 ország részvételével, melyben közös harcunk alapjait fektettük le.

FaceBook (Mi Hazánk Ifjai): Nemzetközi ifjúsági konferenciát tartott a Mi Hazánk Ifjai!

A Mi Hazánk Ifjai elnökeként szólaltam fel október 23-án a Corvin közi központi megemlékezésünkön, amelyen szövetségeseinkkel együtt több, mint 100 fővel vonultunk be a rendezvényre.

YouTube (Mi Hazánk Ifjai): Ragadjuk meg erősen az ’56-osok fáklyáját! – Elnökünk beszéde a Corvin közben

Palóc Hírnök: Binder Csaba beszédet tartott a Mi Hazánk 56-os megemlékezésén 1/3

Októberben Európa legnagobb nacionalista felvonulásán járt a Mi Hazánk Ifjai Varsóban, ahol a szervezet elnökeként felszólalhattam a tömeg előtt. A mostanra hagyományosnak nevezhető utazás ismét nagyon jó hangulatban telt. A felszólalásomban az európai összefogást szorgalmaztam a tradicionális értékeket és a szuverén nemzeteket támadó globalista erőkkel szemben.

YouTube (Mi Hazánk Ifjai): Európa soha nem látott ostrom alatt áll!

Palóc Hírnök: Interjú Binder Csabával, a Mi Hazánk Ifjai elnökével a Lengyel Függetlenség Menetéről

Később folytatódott az elképesztő mértékű médiafigyelem szervezetünk iránt. A Telex után a 444-nek adtam interjút arról, hogy mi az oka annak, hogy a fiatalok körében a legnépszerűbb erővé váltunk.

– Telex: „A mai fiatalok példaképei az influenszerek”

– 444: Minden fővárosi kerületben indít saját polgármesterjelöltet a Mi Hazánk

Cservenák Mihály György alelnökünk sajtótájékoztatóval egybekötött lakossági fórumot tartott Egerben a helyi érdeklődő fiatalok számára.

Palóc Hírnök: Lakossági fórumot tartott a Mi Hazánk Mozgalom Egerben

2024-ben is folytatjuk a munkát és a kormányváltásig meg sem állunk!

Milyen akciók várhatóak 2024-ben?

Idén egy nagy durranással érkezünk. Bár politikai szervezet vagyunk, de számunkra a politika hatalmas felelősséget jelent, főleg akkor, amikor demográfiai katasztrófa fenyegeti Magyarországot, a vendégmunkások jönnek, a magyar fiatalok pedig mennek. Nagy dobbanással készülünk, az egész generációnk léte a tét, de erről részletesen majd később.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Közéleti Nógrád

Balassagyarmaton is létezik a harmadik út

Dócs Dávidék meghívást kaptak egy balassagyarmati kutyamenhelyre. Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője kifejtette: „Minden körzetbe el szeretnénk vinni a Mi Hazánk programját, így a balassagyarmatiakhoz is. Mi szeretnénk, hogy ha a politikai kultúrában meghonosulna az, hogy miben tudunk adni, segíteni a másiknak ahelyett, hogy politikai iszapbirkózást folytatnánk és azzal lennénk elfoglalva, hogy […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Dócs Dávid közleményt írt a vízgazdálkodásról

Dócs Dávid, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője közleményt írt a vízgazdálkodással kapcsolatban. „Hazánkban a víz helyett már az aszály az úr! Nem tett semmit a kormány a vízmegtartás érdekében, ezért ismét a gazdák nyakán az aszály! Mára a mezőgazdasági termelés nem csak a változó gazdasági körülmények, az elszabadult inputanyag árak és az elhibázott politika […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

Meglőtték a szlovák miniszterelnököt

Több lövés érte Robert Fico szlovák miniszterelnököt a nyitrábányai (Handlova) kihelyezett kormányülés után. A miniszterelnök állapota súlyos, ugyanis a gyomrán és a mellkasán érte találat. A rendőrök azóta elfogták a merénylőt, amelyről videó is készült. Kiemelt kép: magyarnemzet.hu Székesi Marcell View all posts

Továbbiak