Hogyan lehetne jobb a balassagyarmati kórházi ellátás?

A Balassagyarmati Városháza egy helyi Facebook-csoportban osztotta meg a közvéleménykutatást. Mint írják, aki számára fontos a balassagyarmati kórházi ellátás, az lehetőség szerint egy kitöltéssel segítsen.

„KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS A KÓRHÁZRÓL

Kérjük, ha Önnek fontos a kórház minél jobb működése – különösen, ha Balassagyarmaton és környékén él, ha a kórház dolgozója, vagy az elmúlt egy-két évben járó- vagy fekvőbetege, ill. beteget kísérő hozzátartozó volt – töltse ki a kérdőívet 2023. december 08. péntek 24.00 óráig, az alábbi linkre, vagy a képre kattintva!” – áll a bejegyzésben.

Az érdekessége viszont mégis az ennek a kérdőívnek, hogy meglehetősen egyértelmű kérdések vannak benne foglalva. Ennek ellenére a kitöltését mindenki számára javasoljuk, akit érint, vagy a balassagyarmati kórház ellátási területén lakik.

Meglehetősen szomorú, hogy egy kórház működéséhez arra van szükség, hogy az ellátási területen élők véleményt nyilvánítsanak arra vonatkozóan, hogy mi mennyire fontos számukra. Továbbá az is látszik, hogy a kérdőív egyfajta önkifejezés is, hiszen a kérdésekből jól látszik, hogy mire lenne szükségük. Itt kiemelendő a 9-es kérdés mely a következőképp hangzik: „9. Ön min javítana leginkább a Dr. Kenessey Albert kórházban (legfeljebb három célt jelöljön meg)?” majd rögtön az első három lehetőség: „az orvoshiányon, a nővérhiányon, a pénzhiány󠄀on (szakápolói bérek, tartozások rendezése, korszerűsítés)

A teljesség igénye nélkül a 10-es kérdés látszólag feltételez valamit: „10. Ön szerint mi segítene leginkább az orvos és nővérhiány enyhítésén (legfeljebb három célt jelöljön meg)?

Korábban mi is írtunk arról, hogy a kórház látszólag problémákkal küzd, hiszen hosszú megbetegedés miatt a szülészetet az ide évre bezárják. Ez viszont nem csak lokális probléma, hiszen országos szinten kerülnek veszélybe, adósságba a kórházak. Ez pedig feltételezni engedi, hogy a kormány egészségüggyel kapcsolatos politikája hibás.

Ide kattintva lehet kitölteni!

Ha tetszett a cikk, kövessen minket Facebookon és olvasson tovább!

Kiemelt kép: NOOL

Forrás: Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Aktuális Belföld Egyéb kategória

Sínek mellett szexelő párt gázolt majdnem a HÉV

Részegen szexelt egy pár a sínek mellett, de a HÉV elrontotta a forró hangulatot. Új értelmet nyert az „elkapott a hév” kifejezés. A figyelemreméltó eset néhány napja történt Budapest déli részén a Lechner Ödön fasornál az esti órákban. A HÉV ugyan nem gázolta el a szerelmeseket, de a férfit magával sodorta és nem sokon múlt, […]

Továbbiak
Aktuális Belföld

LMBTQ-propagandára költ egy szolnoki gyár

Hazánkat is elérte a „szép új világ”. A szolnoki Eagle Ottawa nevű multinacionális vállalat transzvesztita, homoszexuális és leszbikus dolgozókat vett fel a „sokszínűség” jegyében és arra ösztönözte dolgozóit, hogy adójuk 1%-át az LMBTQ közösség számára ajánlják fel. A jövőben érzékenyítő LMBTQ-oktatást is akarnak tartani a gyár dolgozói számára, illetve arra ösztönzik őket, hogy fogadják el […]

Továbbiak
Aktuális Belföld Közéleti

A Mi Hazánk Ifjai is részt vett a pedofilellenes tüntetésen Bicskén

„Bicskén demonstráltunk a valódi gyermekvédelemért!” – Írja a Mi Hazánk Ifjai egy FaceBook-oldalukon megosztott posztjukban. „Elég volt mind a balliberális oldalból, mind a Fidesz képmutató politikájából! Harmadik, magyar útra van szükség, ez pedig a Mi Hazánk!” – tették hozzá. Binder Csaba, a Mi Hazánk Ifjai elnöke portálunknak elmondta: „A pedofíliával szemben semmilyen mértékű toleranciát nem […]

Továbbiak